Öjbro vantfabrik är ett Svenskt design företag som brinner för att föra våra sticktraditioner vidare.

Inspiration hittar vi i vår underbara natur med alla dess skiftningar. Våra nordiska mönsterskatter bygger vi gärna vidare på i våra egna tolkningar. Vi mönster sätter och färgsätter alla våra vantar med en nordisk känsla.

Alla våra mönster har en historia och alla börjar i våra vantar som vi stickar upp i ren ny ull och fodrar med moderna foder för att uppnå hög komfort och funktion.  På begäran har vi även stickat strumpsystrar till våra älskade vantar. Vi stickar våra Ullsockar i samma mönster som våra vantar och lite längre i skaften så att mönstren kommer fram ordentligt.

Våra mönster låter vi även pryda olika bruksvaror. Till våren så har vi tagit fram bomullssockar i vårt mönster Ekshärad. Välkommen till Öjbro Vantfabriks magiska mönstervärld. 

/ familjen Öjbro.

Nu är våra fina glasunderlägg "Ringdans Elin" här - perfekt till glöggen.

När du handlar för över 500 kronor får du 2st underlägg på köpet.

En perfekt julklapp till dig själv eller någon du känner. (värde 99kr, storlek 9cm Ø)

Gäller 8 - 18 December.

Välkommen till Öjbro vantfabriks mönsterrika magiska värld

Svensk design med en berättande själ – upptäck vårt sprudlande kreativa sortiment av varma vantar och sockar. Där varje mönster har sin historia.

Något som utmärker Öjbro vantfabriks vantar är alla olika mönsterblandningar i humör höjande färger. Förutom den unika designen är de även funktionella, och passar de flesta i alla åldrar. Med Öjbro vantfabriks varma vantar och mysiga sockar kan du med tillförsikt se fram emot en vit jul.