Öjbro vantfabrik är ett Svenskt design företag som brinner för att föra våra sticktraditioner vidare.

Inspiration hittar vi i vår underbara natur med alla dess skiftningar. Våra nordiska mönsterskatter bygger vi gärna vidare på i våra egna tolkningar. Vi mönster sätter och färgsätter alla våra vantar med en nordisk känsla.

Alla våra mönster har en historia och alla börjar i våra vantar som vi stickar upp i ren ny ull och fodrar med moderna foder för att uppnå hög komfort och funktion.  På begäran har vi även stickat strumpsystrar till våra älskade vantar. Vi stickar våra Ullsockar i samma mönster som våra vantar och lite längre i skaften så att mönstren kommer fram ordentligt.

Våra mönster låter vi även pryda olika bruksvaror. Nu tar vi fram tunnare merinoull sockar i våra mönster.

Välkommen till Öjbro Vantfabriks magiska mönstervärld. 

/ familjen Öjbro.

Välkommen till Öjbro vantfabriks mönsterrika magiska värld

Svensk design med en berättande själ – upptäck vårt sprudlande kreativa sortiment av varma vantar och sockar. Där varje mönster har sin historia.

Något som utmärker Öjbro vantfabriks vantar är alla olika mönsterblandningar i humör höjande färger. Förutom den unika designen är de även funktionella, och passar de flesta i alla åldrar. Med Öjbro vantfabriks varma vantar och mysiga sockar kan du med tillförsikt se fram emot en trivsam tillvaro.